INFORMACIÓ GENERAL

Dades Essencials

Quan?

El diumenge dia 16 de juny de 2019 a les 9h

Nombre màxim de participants

Per les condicions del recorregut i perquè volem que sigui una cursa sense aglomeració de gent, hem cregut que el límit de participants serà de 400.

Distància i avituallaments

La pedalada constarà de dos recorreguts, de 15 i 29 km., que compartiran els trams de sortida i d’arribada, de forma que cadascú podrà escollir el recorregut i el nivell que més li convingui.
El corregut llarg es d’una dificultat alta i el circuit curt es de dificultat baixa.
S’oferiran 2 avituallaments sòlid i liquid al llarg del recorregut de 29 km., i 1 al de 15 km.
Els avituallaments estàn pendents de confirmar.

Data límit d’inscripció

Les inscripcions online es tancaran el dia 31 de Maig. Si no s’ha arribat al màxim de participants (previ avís per la web i Facebook) es podrà fer la inscripció el mateix dia de la cursa fins 30 minuts abans de la sortida (de 8:30 a 9h)

Preu

La cursa té un preu de 25€ per les inscripcions online i anticipades. I un preu de 25€ el mateix dia de la cursa si no s’ha arribat al nombre màxim de participants.

Recollida de dorsals

Els dorsals es podran recollir dos dies abans de la cursa (14 i 15 de juny) a la botiga Canet M bike (C/Cuba 24, Canet de Mar) o el mateix dia de la cursa presentant el comprobant d’inscripció i el DNI.

Reglament i Normativa
 1. Aquesta és una prova popular no competitiva. És obligatori que tots els participants segueixin l’itinerari marcat per l’organització.
 2. Inscripcions anticipades (fins el 31 de Maig): 25 €. El mateix dia (fins 30’ abans de la sortida): 25 € 
 3. Recollida de dorsals: el mateix dia de la prova de 8 a 8:30h o a la botiga Canet M bike dos dies abans de la pedalada (divendres 14 i dissabte 15 de juny).
 4. Sortida: 9 del matí.
 5. Lloc: Vil·la Flora (Via Cannetum)
 6. És obligatori l’ús de casc.
 7. Hi haurà dos recorreguts, un de 29km i un altre de 15km. 
 8. Ambdós recorreguts estaran senyalitzats amb cintes i marques de guix a terra, tanmateix en el punt on es divideix el recorregut. En aquest punt hi haurà personal de l’organització per qualsevol dubte que hi pugui haver.
 9. L’organització situarà controls al llarg del recorregut, amb horaris de pas màxims. Els participants que vagin per sota del límit de l’horari marcat poden ser desviats per l’organització.
 10. Hi haurà 2 avituallaments de sòlids i líquids. Els punts dels avituallaments estan per concretar. 
 11. El recorregut transcorre pels boscos i paratges del terme municipal de Canet de Mar.
 12. Recordeu que la Pedalada transcorre dins d’un entorn natural i fràgil, sigueu respectuosos amb el medi i no llenceu res a terra.
 13. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants. Si bé vetllarà per tal d’evitar-los.
 14. La prova es tancarà, quant a controls i a organització, màxim a les 13h.
 15. En acabar podreu gaudir d’un bon entrepà de botifarra i beguda per a tothom. Hi haurà un obsequis i MALLOT de REGAL per a tots els participants.
Recomanacions

-No oblidis dur el casc, ja que sense ell, no podràs participar.
-Intenta ser autosuficient amb el menjar i beguda, els avituallaments són un suport però sempre està bé anar preparat.
-Si tens problemes mecànics has de solucionar-los tu mateix, en cas contrari hauràs de buscar una persona de l’organització perquè et desviï cap a meta pel camí més curt.
-Si no estàs acostumant a fer corriols, entrena’t, és un plus de tècnica que adquireixes i farà que t’ho passis millor durant la cursa.
-No vulguis anar més de pressa del que pots, és un circuit (sobretot el llarg) molt exigent de principi a fi i tot el que cremis al començament et passarà factura al final.
-Procura avançar sense destorbar, i si et volen avançar facilita el pas quan el camí ho permeti.
-Si et quedes parat en alguna zona, procura posar-te en un costat i deixar passar als participants que venen darrere.

Deixalles

A tots ens agrada gaudir d’un entorn el més natural possible, per tant intentem no tirar papers ni embolcalls de barretes i gels a terra.

-A les zones dels avituallaments i hi haurà brosses on podreu deixar els embolcalls i entre tots minimitzarem la brutícia que puguem generar.

Com arribar

A Canet de Mar s’hi pot arribar per l’autopista C32 sortida 113 i per la N-II.

Tan si arribeu per l’autopista com si veniu per la N-II estarà indicat el camí fins el lloc de la Pedalada amb cartells indicatius.

41° 35′ 28″ N, 2° 34′ 58″ E

Recorreguts i desnivell

Distància llarga 0 KM
Desnivell 0 +
Distància curta 0 KM
Desnivell 0 +
Contacta amb nosaltres

Ens pots escriure un mail i et contestarem tan aviat com podem.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search